Eden izmed najbolj priljubljenih žanrov v Kdrami, poleg romantičnih komedij, so tisti, ki imajo močne moške glavne uloge.

Te vrste glavnih zvezdnikov pogosto prikazujejo material slabega fanta, vendar mehkobo v notranjosti, zlasti s svojim ljubezenskim zanimanjem.

Običajno prevzamejo vodilne ženske s svojo samozavestjo, dominantnostjo in samozavestnostjo, kar je v bistvu nasprotje pravega gentlemana.Kljub svoji močni osebnosti so ženske večino časa izbrale slabe fante pred tipom fanta soseda.

Čeprav je leto ponudilo različne visokokakovostne oddaje, od televizijskih oddaj do filmov, je tukaj povzetek petih Kdram iz leta 2021 z nenavadnimi moškimi glavnimi glavnimi igralci, zaradi katerih bi nam zagotovo zatrepetala srca.

Song Joong Ki: Vincenzo Cassano iz filma 'Vincenzo'

Vincenzo Still Ep 17(Foto: tvN's Official Instagram) Song Joong Ki / Vincenzo še vedno

PREBERI VEČ:Zvezdnik 'Space Sweepers' Song Joong Ki je zmagal za najboljšega igralca na 26. mednarodnem filmskem festivalu Chunsa

'Vincenzo', ki je izšla februarja, je povratniška drama Song Joong Kija, potem ko je vodil igralsko zasedbo 'Arthdal ​​Chronicles.'

Zvezdnik Hallyu je prevzel vlogo italijanskega odvetnika in mafijskega konzula Vincenza Cassana, da ne omenjam Don Fabiove desne roke.

Po letih življenja v Italiji se je zaradi naraščajočega konflikta z družino vrnil v svoj rojstni kraj v Južno Korejo.

Oboževalci se sline nad elegantnim elegantnim videzom Vincenza Cassana in njegovo kemijo z Jeon Yeo Bin, ki je igrala Hong Cha Young.

Lee Je Hoon: Kim Do Ki iz filma 'Taxi Driver'

Voznik taksija(Foto: SBS Drama Official Instagram) Lee Je Hoon

Na seznam Kdram iz leta 2021 se je pridružil nihče drug kot lik Lee Je Hoona v filmu 'Taxi Driver'.

Igral je Kim Do Kija, nekdanjega člana elitnih specialnih enot, čigar mater je brutalno ubil neznanec.

Lastnik Rainbow Taxi ga je zaposlil, da skupaj s tremi drugimi člani opravi posebno misijo.

Kim Do Ki vodi skupino, ki se maščuje žrtvam, ki jih zakon ni mogel zaščititi.

Lee Seung Gi: Jung Ba Reum iz filma 'Miška'

(Foto: tvN Instagram) Lee Seung Gi

Vsestranski igralec se v tvN-jevem skrivnostnem trilerju Kdrama 'Miška' preobrazi v strastnega in poštenega policista novinca Jung Ba Reuma.

Njegovo delo je v iskanju pravice, karkoli je potrebno, dokler ne sreča morilca psihopata, ki je sprožil strah v celotnem narodu.

V drami lik Lee Seung Gija izvaja osupljive kaskade, zaradi katerih je občinstvo ves čas epizode pritegnilo.

Ji Sung: Kang Yo Han iz filma 'The Devil Judge'

Hudič sodnik 10. epizoda - Ji Sung(Foto: uradni Instagram tvN)

Glavni sodnik Kang Yo Ha, ki ga igra Ji Sung, ne kaže usmiljenja, saj kaznuje pohlepne in izjemno zlobne ljudi.

Ime 'hudičev sodnik' je dobil zaradi svoje moči in pripravljenosti uničiti zlikovce s pomočjo pravosodnega sistema.

Vendar ni vse le sprehod po parku, še posebej poleg njegovega velikega sovražnika Jung Sung Ah, ki ga igra Kim Min Jung.

Ahn Hyo Seop: Ha Ram iz 'Lovers of the Red Sky'

Ljubitelji rdečega neba(Foto: SBS Official Instagram)

Vzhajajoči zvezdnik je svojo pestrost dokazal kot igralec, potem ko je v filmu 'Ljubitelji rdečega neba' prevzel lik slepega astrologa Ha Rama.

Zgodovinska fantazijska drama prikazuje zahtevno ljubezensko zgodbo dveh ljudi, Hong Chun Ki (Kim Yoo Jung) in Ha Ram, ter njuno neusodno usodo.

Njegov lik je morda videti ranljiv, vendar bi lahko s svojo sprehajalno palico in impresivnimi borbenimi veščinami premagal skupino moških.

V primeru, da ste zgrešili: Igralska zasedba 'Lovers of the Red Sky' izraža globoko hvaležnost, potem ko je uspešno zaključila zgodovinsko fantazijsko kdramo

KDramastars je lastnik tega članka

To je napisala Geca Wills