Jang Na Ra in Jung Yong Hwa(Foto: KBS Official Instagram)

Jang Na Ra in Jung Yong Hwa se začneta združevati, da bi priklicala zle duhove.

Jung Yong Hwa bo izkusil moč Jang Na Ra v filmu 'Sell Your Haunted House'

Po njunem nadležnem prvem srečanju sta se Hong Ji Ah (Jang Na Ra) in Oh In Bum (Jung Yong Hwa) dogovorila o njunem novoustanovljenem zavezništvu.

V zadnji 2. epizodi 'Sell Your Haunted House' je Hong Ji Ah zelo odločna in obupana, da bi imela ob sebi Oh In Bum. To je bilo potem, ko je vedel, da ima moč premagati zle duhove v svojem telesu.Jang Na Ra (2)(Foto: KBS Official Instagram)

Ker se Hong Ji Ah želi pridružiti njeni ekipi. Odločila se je, da bo poiskala Oh In Bum, zanjo je on popolna oseba, da z njo opravi eksorcizem. Ima močno telo in um, ki se lahko bori proti pokojnim duhom.

Toda Oh In Bum je težko zadovoljiti, saj se v takšne stvari ne želi vpletati. Čeprav je prevarant, želi še vedno delati v miru. Šele ko se je ogrlica, ki mu jo je dal stric, izgubila in so jo začeli obsedati duhovi. Oh In Bum je začel videti bolečo preteklost teh duš, vrsto moči, ki jo je Hong Ji Ah začel izgubljati.

Jung Yong Hwa (2)(Foto: KBS Official Instagram)

V primeru, da ste zamudili:Izvedite več o prvem srečanju Jang Na Ra in Jung Yong Hwa v 'Sell Your Haunted House' + Povzetek 1. epizode

Oh In Bum je končno poznal osebo za smrtjo svojega strica

Jang Na Ra (1)(Foto: KBS Official Instagram)

Hong Ji Ah je uporabila telo Oh In Bum, da je poslala nemirni duh svoje matere. Toda potem, ko se je zbudil, je prevarant videl, kdo je zadnja oseba, s katero je preživljal čas njegov stric. Bila je mama Hong Ji Ah. Oh In Bum je postal bolj radoveden glede nenadnih spominov, ki jih je videl v sanjah.

Jung Yong Hwa (1)(Foto: KBS Official Instagram)

Špekulira o mami Hong Ji Ah o smrti strica pred 20 leti. Ga bo zaradi radovednosti uradno povezal s Hong Ji Ah? Oglejte si prihajajoče epizode 21. in 22. aprila ob 21.30 (KST) na KBS.

Medtem pa 'Sell Your Haunted House' nenehno prejema dobre povratne informacije od gledalcev. Raje začnite gledati dramo zdaj!

Preberete lahko tudi: KBS bo prekinil predvajanje novih dram od srede do četrtka za približno tri mesece po 'Daebak Real Estate'

Teaser za prihajajočo 3. epizodo si lahko ogledate tukaj!

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli KBS Drama (@kbsdrama)

Ste gledali najnovejšo dramo Jang Na Ra in Jung Yong Hwa? Kaj lahko rečete o tem? Ne pozabite deliti svojih misli z nami v spodnjih komentarjih!

Za več novic in posodobitev iz K-drame, K-filma ter slavnih oseb, imejte zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

Napisal Shai Collins.