tvN's 'Secret Royal Inspector & Joy' je sprožil smeh, potem ko je bila ta pesem 2PM predvajana kot glasba v eni od scen Ok Taecyeona in Kim Hye Yoon.

Nadaljujte z branjem za več podrobnosti.

Humor in preplavljena kemija Ok Taecyeona in Kim Hye Yoon v filmu 'Secret Royal Inspector & Joy'

Drama se predvaja vsak ponedeljek in torek in je pohvaljena zaradi zvezdniške glavne igralske zasedbe. Pred premiero so mnogi že pričakovali serijo, saj gre za vrnitev Ok Taecyeona na male zaslone po njegovem spektakularnem nastopu v 'Vincenzo'. Ljudje tudi pohvalijo njegovo kemijo s Kim Hye Yoon in ostalo igralsko zasedbo.Secret Royal Inspector & Joy(Foto: uradni Instagram tvN) Ok Taecyeon in Kim Hye Yoon

'Skrivni kraljevi inšpektor & Joy' je postavljen v dinastijo Joseon in pripoveduje zgodbo o Ra Yi Eonu (Ok Taecyeon), ki ima preproste sanje o nakupu majhne restavracije s cmoki. A zaradi svoje inteligence začne delati v Uradu za posebne svetovalce, ki je prvovrsten tečaj za vladnega uradnika.

Medtem ko opravlja svojo dolžnost, Yi Eon sreča Kim Joy (Kim Hye Yoon), ki namerava v dvorišče svojega moža. Nato začnejo sodelovati pri reševanju primerov, s katerimi se srečajo med potovanjem.

2PM 'My House' naredi smešno kameo v 9. epizodi 'Secret Royal Inspector & Joy'

Nova serija tvN je spremenila svojo zadnjo epizodo. Ker gre za zgodovinsko dramo, je pričakovati, da vse v njej sovpada z njeno tradicionalno in starodobno tematiko.

MORDA BI VAM BILO VŠEČ TUDI:Taecyeon, Kim Hye Yoon in drugi prikazujejo kemijo iz resničnega življenja v snemanju nove zgodovinske drame 'Skrivni kraljevi inšpektor in veselje'

V 9. epizodi 'Secret Royal Inspector & Joy' sta se Yi Eon in Kim Joy sprehajala sredi natrpanega mesta. Ko sta se sprehajala, se Yi Eon ustavi in ​​reče Kim Joy: 'Namesto, da bi šel tja, ostani pri moji hiši.' V delčku sekunde je zaigrala uspešnica skupine 2PM 'My House'.

Zaradi tega nenadnega prehoda si gledalci niso mogli pomagati, da se ne bi smejali in smešno sceno delili na različnih platformah družbenih omrežij. Vendar je bila pesem zaradi avtorskih pravic že urejena med ponovitvijo drame.

Kljub temu so oboževalci hitro posneli celotno sceno in jo delili na Twitterju.

Medtem je Taecyeonov sočlan Lee Junho gledalcem obljubil, da bo naredil plesno priredbo uspešnice, ko bo gledanost 'The Red Sleeve Cuff' presegla 15 odstotkov.

Doslej je Junhova serija že presegla dvomestno gledanost s svojo 8. epizodo. Oboževalci zdaj pričakujejo, da si bodo ogledali solo nastop idola in igralca, ko je oblečen v prestolonaslednika Yi Sana.

Ne morete se nasititi 2PM 'My House'? Prenesite ga tukaj !

V primeru, da ste ga zamudili: Bo Lee Junho izpolnil svojo obljubo gledalcem zdaj, ko je 'Rdeča rokavska manšeta' prejela dvomestno oceno?

Ste si ogledali najnovejšo epizodo 'Secret Royal Inspector & Joy'? Delite svoje komentarje z nami!

Za več novic in posodobitev o K-dramah, K-filmih ter slavnih osebnostih imejte svoje zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

To je napisal Shai Collins.