Glede na objavo ocen, ki jih je objavil Nielsen Korea, je nedavna epizoda uspešnice Korejske drame podrla svoj lastni rekord s povečanjem za 1,8 odstotka, dodanim k njeni 10,4-odstotni gledanosti gledalcev po vsej državi, zadnji epizodi, ki je bila predvajana prejšnji teden. Prav tako ima svoj vrh pri 11,3 odstotka na kabelskih, IPTV in satelitskih platformah.

„Hotel Del Luna ostaja na prvem mestu, poleg tega pa je še naprej ciljal na občinstvo, gledalce in oboževalce med 20. in 49. letom, s čimer je svojo nekdanjo oceno 9,3 odstotka znižal na 10,1.

Po drugi strani pa so oboževalci v njeni nedavni epizodi ponoreli, ko so slišali, da je solo pevka in igralka zapela poseben originalni zvočni posnetek, Ost za končni prizor 12. epizode, medtem ko sta si ona in Yoo Jin Goo delila svoj prvi pravi poljub, potem ko sta veliko doživela. se spremeni v dogodke in končno odpreta svoja srca drug za drugega.

Oboževalci svojih metuljev v trebuščkih niso začutili le ob gledanju poljuba, ampak tudi zaradi sladkega in naježenega glasu pevke, tekstopiske in igralke IU.

Oboževalci, podporniki in gledalci so bili takrat radovedni, ali bo pesem postala uradni zvočni posnetek za dramo 'Hotel Del Luna', a so po poročanju agencije IU-e založbe potrdili, da pesem ne bo izdana.

' Ni bilo načrtov za izdajo OST. Namenjen je bil oboževalcem, ki so ljubili in podpirali 'Hotel Del Luna'. Hvala, ker ste dali ljubezen do drame in zaključne pesmi.'

Čeprav so bili oboževalci nad to žalostno novico nekoliko razočarani in razočarani, jih je že razvedrilo dejstvo, da so od IU prejeli pesem kot darilo.

Zagotovo bodo oboževalci ponovili tisto sceno, ki je vredna spomina z IU in Yoo Jin Goo, pa tudi oboževalci se bodo ob poslušanju pesmi ob gledanju zabavali.

Poleg tega so oboževalci in gledalci pričakovali, kaj se bo zgodilo z zadnjima dvema epizodama drame ter ali bosta Jang Man Wol in Ku Chan Seong srečala srečen konec kljub temu, da serijski morilec in Mago ustvarjata zid. že razcvetela ljubezen dveh glavnih vodil drug do drugega